top of page

Healing

Som healer är jag kanal för universums helande kraft. Under sessionen vägleder mitt andliga team mig att ”skicka” healingkraften till dig på det sätt som du behöver den i stunden. Tack vare healinginformationen din kropp får av kraften stimuleras den att sätta i gång en självläkningsprocess. Oavsett om du upplever fysiska, mentala eller själsliga obalanser eller blockeringar kan healingen leda till ökad känsla av harmoni, hälsa och välmående.

 

Healing är ingen quick fix, det kan behövas flera behandlingar för att uppnå ett varaktigt resultat. Min roll som healer är att vara möjliggörare, att tillsammans med mitt andliga healingteam skapa möjligheter och förutsättningar för just din kropp att återställa sig så bra så möjligt. Att återigen hitta den perfekta vibrationen för just dina celler.

 

Under healingen använder mitt andliga team ofta min röst. Genom ljud, sång och olika ljusspråk pratar de direkt med din kropp och själ. Frekvensen i rösten bär information och healingkraft. Det är inte ovanligt att man har andliga upplevelser under en healingsession vilket kan hjälpa dig i din andliga utveckling. Efter healingen sätter vi oss tillsammans och jag delger dig den information och vägledning som mitt team känner att du behöver, självklart finns möjlighet att ställa frågor om det som kommit fram eller som du upplevt.

 

Pris: 1 100 kr för 60 minuter

Paketpriser:

Köp 3 sessioner: 3 000 kr

Köp 5 betala för 4 sessioner: 4 400 kr

201512130033webb.jpg
bottom of page