top of page

Medial vägledning 

När du kommer till mig för en medial vägledning förmedlar jag som medium de budskap som du behöver här och nu för att du ska kunna leva ditt liv i din fullaste potential. Mitt jobb är att vara länken mellan dig och andevärlden. Jag använder mina sinnen; klarseende, klarhörande, klarkännande och klarvetande för att ta in informationen som dina vägledare och guider vill få fram till dig. Självklart finns det också möjlighet att ställa egna frågor under vårt möte. Jag förmedlar aldrig information om olyckor, sjukdom, död eller tredje person.

Ett vanligt möte

Varje möte ser olika ut, beroende på var du står i livet och vad du behöver höra i nuet. Efter ett besök hos mig är målet att du ska känna dig påfylld och ha fått nya insikter som för dig närmare din sanning på din livsväg. Vägledningen du får är guidning på vägen, men du har eget ansvar för ditt liv och det är ingen annan än du själv som kan ändra på ditt liv eller göra jobbet som behövs.

 

Som certifierat medium har jag tystnadsplikt oavsett om du kommer för vägledning, healing eller nåt annat. Efter ditt besök ber jag mitt andliga team att rensa bort den information jag förmedlat till dig.

 

Pris: 1 100 kr för 60 minuter

_DSC9690instagramwebb.jpg
bottom of page