top of page

Medialt 

Den jordliga och själsliga resan & kommunikationen med universum 

Det här erbjuder jag inom mediala 

01

MEDIAL VÄGLEDNING

02

HEALING

03

1 TO 1

INTUTIVT METORSKAP 

04

PRIVAT SEANS

05

MEDIAL MIX

06

HUSRENSNING
Mediavägledning
_DSC9690instagramwebb.jpg

Medial vägledning

När du kommer till mig för en medial vägledning förmedlar jag som medium de budskap som du behöver här och nu för att du ska kunna leva ditt liv i din fullaste potential. Mitt jobb är att vara länken mellan dig och andevärlden. Jag använder mina sinnen; klarseende, klarhörande, klarkännande och klarvetande för att ta in informationen som dina vägledare och guider vill få fram till dig. Självklart finns det också möjlighet att ställa egna frågor under vårt möte. Jag förmedlar aldrig information om olyckor, sjukdom, död eller tredje person.

Ett vanligt möte

Varje möte ser olika ut, beroende på var du står i livet och vad du behöver höra i nuet. Efter ett besök hos mig är målet att du ska känna dig påfylld och ha fått nya insikter som för dig närmare din sanning på din livsväg. Vägledningen du får är guidning på vägen, men du har eget ansvar för ditt liv och det är ingen annan än du själv som kan ändra på ditt liv eller göra jobbet som behövs.

 

Som certifierat medium har jag tystnadsplikt oavsett om du kommer för vägledning, healing eller någon av mina andra tjänster.

Pris: 1 100 kr för 60 minuter

Healing

Healing

Som healer är jag kanal för universums helande kraft. Under sessionen vägleder mitt andliga team mig att ”skicka” healingkraften till dig på det sätt som du behöver den i stunden. Tack vare healingkraften stimuleras kroppen att sätta i gång en självläkningsprocess. Oavsett om du upplever fysiska, mentala eller själsliga obalanser eller blockeringar kan healingen leda till ökad känsla av harmoni, hälsa och välmående.

 

Healing är ingen quick fix, det kan behövas flera behandlingar för att uppnå ett varaktigt resultat. Min roll som healer är att vara möjliggörare, att tillsammans med mitt andliga healingteam skapa möjligheter och förutsättningar för just din kropp att återställa sig så bra så möjligt. Att återigen hitta den perfekta vibrationen för just dina celler.

 

Under healingen använder mitt andliga team ofta min röst. Genom ljud, sång och olika ljusspråk pratar de direkt med din kropp och själ. Frekvensen i rösten bär information och healingkraft. Det är inte ovanligt att man har andliga upplevelser under en healingsession vilket kan hjälpa dig i din andliga utveckling. Efter healingen sätter vi oss tillsammans och jag delger dig den information och vägledning som mitt team känner att du behöver, självklart finns möjlighet att ställa frågor om det som kommit fram eller som du upplevt.

 

Pris: 1 100 kr för 60 minuter

Paketpriser:

Köp 3 sessioner: 3 000 kr

Köp 5 betala för 4 sessioner: 4 400 kr

201512130033webb.jpg
1 TO 1
20151229_0684webb.jpg

1 TO 1
Intutivt mentorskap

Behöver du en push framåt i din personliga eller mediala utveckling? Då är det här något för dig. Kanske har du redan gått lite kurser inom området, kanske har du inte vågat ta klivet än, kanske undrar du om du är medial eller om du bara har livlig fantasi. Tillsammans utforskar vi både den personliga och den mediala sidan. Mitt andliga team coachar, pushar och vägleder dig framåt i din utveckling så att du kan komma vidare på din resa och få en ökad förståelse för vem du är och vart du är på väg.  

 

Pris: 1 100 kr för 60 minuter

Paketpriser:

Köp 3 sessioner: 3 000 kr

Köp 5 betala för 4 sessioner: 4 400 kr 

Seans privat sittnig

Privat seans

Under privat seans fungerar jag som en kanal mellan dig och andevärlden. Jag använder mina mediala förmågor för att skapa kontakt med dina nära och kära som har gått över till andra sidan. Deras närvaro förmedlas genom en mängd olika sinnesintryck, såsom syn, hörsel, känsel och ibland även lukt, för att du ska känna igen dem.

Du kan förvänta dig en unik upplevelse varje gång, eftersom varje ande är unik i sin kommunikation och personlighet. Sittningen är anpassad efter dina behov och önskemål, och du har möjlighet att ställa frågor till dina nära och kära från andra sidan.

Jag lägger stor vikt vid bevisföring och strävar efter att ge tydliga bevis som hjälper dig att identifiera vilka andar som kommer igenom.  

 

Sammanfattningsvis är en privat seans en möjlighet till återförening med dina nära och kära från andra sidan, där du kan uppleva kärlek, vägledning och healing genom andlig kontakt.

_DSC1216instagramwebb.jpg
Medial mix
_DSC5236webbwebb.jpg

Medial mix 

Medial vägledning, healing och eller meditation, upplägg efter önskemål. 

Privat sittning medial mix: 1,5 timme, pris 1 600 kr. 

Grupp sittning medial mix minimum 2 timmar eller längre,
pris från 2 200 kr.

Välkommen att kontakta mig för offert om du önskar en gruppsittning. 

Husrensing

Allt lämnar energispår efter sig, en husrensning handlar om att ta reda på vad som sker rent energimässigt på platsen, samt att rena hemmet från negativ energi. Om du upplever aktivitet i ditt hem så kan det vara nära och kära som inte finns med oss längre, som är där för att se till dig, det kan vara andar som inte vill lämna platsen av olika anledningar eller som behöver hjälp med att komma till ljuset.

Det kan även vara energiminnen från förr som påverkar och orsakar aktiviteter eller olustkänslor hos de boende eller de som vistas på platsen.

 

Vid en husrensning tar jag reda på vad som är vad och vad som behöver hjälp, jag förmedlar det som jag upplever till er och renar hemmet från stagnerad energi.

En husrensning tar mellan 1,5 och 2 timmar att utföra.

Pris från 2 500 kr. Välkommen att kontakta mig för offert.

0036webb.jpg
Husrensning
bottom of page