top of page
Jessicamediumprint64_edited.jpg

"Jag stängde av synen som 8-åring när jag insåg att mina kompisar inte såg den gamla mannen med kostym som stod med sin portfölj mitt på skolgården. Men känslorna, hörsen och lukten lyckades jag inte stänga ner. Utan synen blev min verklighet oförståelig och läskig. Det tog mig många år att bli hel igen" 

Jessica

Vanliga frågor 

Hur bokar jag en session?

Hur går ett digitalt möte till?

Funkar det när vi inte ses fysiskt? 

Telefon session, vart ringer jag? 

Kan jag ställa frågor under sessionen 

Första gången vad ska jag tänka på?

Vad gör jag om jag inte vet vilken tjänst som passar mig bäst? 

Vad kan jag förvänta mig? 

Kan jag köpa ett presentkort?

Jag är under 18 år får jag komma? 

Var tar Jessica emot för dans- och rörelseterapi? 

Vad är skillnaden mellan healing, medial väglening och privat seans/ sitting?

Kan jag få en fysik reaktion efter healingen? 

Du bokar din session via Bokadirekt, hemsidan heuvels.se eller via kontakt formuläret. Det går också bra att mejla direkt till jessica@heuvels.se

När du bokar en digital session så får du först ett bekräftelse sms för din bokning. Kort innan mötet mejlar Jessica till den mejladress du angivit vid bokningen. I mejlet får du länken till zoom mötet och möteskoden för att komma in i mötet. Obs! håll koll skräpposten. 

Ja digitala sessioner funkar minst lika bra. Den fysiska distansen påverkar inte  energin eller mitt arbete då energi inte är bunden till tid och rum på samma sätt som vi människor. En del upplever till och med informationen som klarare och tydligare  när de vistas i sin egna miljö. 

Om du vill boka en telefonsession skriv det i din bokning tillsammans med numret du vill blir uppringd på. Jessica ringer upp dig på det angiva numret den bokade tiden.   

Ja, det går bra att ställa frågor under alla typer av tjänster men det är inte ett måste. DU väljer själv om DU vill ställa frågor eller om DU vill att Jessica ska föra samtalet utifrån den informationen som når henne. 

Det viktigaste är att komma med ett öppet sinne och försöka tömma tankarna från livets alla måsten och stress. Är din session på distans så rekommenderar jag att du skapar en harmonisk och lugn miljö omkring dig. 

Antigen kontaktar du Jessica och beskriver kort hur du tänker så kan hon ge dig råd vad som skulle passa bäst. Eller så bokar du en av de tjänster du tänker på och berättar i början av session att du inte riktigt, vet så frågar Jessica sina guider om de kan ge råd i frågan.  

Efter ett besök hos mig som medium och healer är målet att du ska känna dig uppfylld av energi och nya insikter som för dig närmare din sanning på din livsväg även om svåra ämnen och händelser har kommit upp under sessionen.

Ja, du kan köpa presentkort, mejla jessica@heuvels.se eller köp via bokadirekt. Du får ett ett vacker inslaget presentkort skicka till dig eller direkt till den som ska få det.  

Ja, men det kräver att målsman är med eller innan har kontaktat Jessica och skriftligen gett sitt godkännande. Tar dock inte mot barn under 10 år. 

För dans- och rörelseterapi förkortat DMT tar Jessica emot på Ester Adele yogastudio och på Skogyoga i Stockholm. Under vissa förutsättningar går det att ta ses digitalt via Zoom. 

Under en healing session är Jessica kanalen för healingkraften som jobbar med din energi för att sätta igång kroppens egna läkningsprocess läs mer här.  Under en privat seans/ sittning så är Jessica kanalen mellan ande världen  och dig.  Du eller gruppen få kontakt och budskap från erna avlidna nära och kära, läs mer här.  Under en medial vägledning förmedlar Jessica de budskap guiderna ser att du behöver här och nu för att komma vidare på din livsväg, läs mer här.   

Ja, efter en healing session kan man känna lite som efter en massage. Jag rekommenderar att se till och dricka ordentligt med vatten.  Se gärna  till att ha lite tid till att ta det lugnt och låta healingkraften göra sitt jobb. Energin fortsätter att jobba i kroppen också en stund efter behandlingen. En del känner sig lite extra emotionella direkt efter healing session.    

Let's Get
Social

  • Instagram
Jessicamediumprint34.jpg
bottom of page